תלות במטפלת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2016 | 14:19 | מאת: ינשוף

מבינה שתלות במטפלת הוא חלק אינטיגרלי של טיפול. אבל מה ההבדל בין תלות "בריאה" לבין תלות "לא בריאה". האם זה "בסדר"/"מקובל" להיות בקשר בין הטיפולים באמצעות סמסיים קצרים?? קשה בין הטיפולים להחזיק את הכל ומרגישה צורך לעוגן לאחז בו- שואלת את השאלות כי אני דיי מפחדת מתלות ...

הי ינשוף, יש תלות "ממאירה" ויש תלות בריאה. אני לא בטוח שהידיעה איזו תלות "יש לך" תעזור במשהו חוץ מלרדת על עצמך, מה גם שזה עניין שאתן צריכות לדון בו בינכן ולא אני יכול "להחליט" מכאן... וזה מתפתח לכיוון טוב. זה (בין השאר) מה שעושים בטיפול...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית