אני גיבורה טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2016 | 09:16 | מאת: אביב 22

כותבת דוקא כאן . לא בורחת יותר לא מתביישת במה שעברתי להפך גאה במי שאני . גאה בקטנים גאה בנערות גאה בשיגעון שהציל אותי ממוות . גאה בעצמי שאני מי שאני היום . גאה גם במי שהייתי אז . אבא שלי פגעהי היו גם אחרים שהוא הביא איתו כן זאת מציאות חיי הכואבת אין לי לאן לברוח ממנה ואז... לכל מי שרוצה לצקצק בלשונו סבבה אפילו לא אאחל שיהיה בנעלי וידבר ... לא נותנת יותר (הלוואי ואעמוד בזה )למילים להפיל אותי זה בכוחי זה רק מילים . כן אני חיה פצועה כן הקטנים שלי זקוקים עד מאוד לניראות לחיבוק ליד לדובי לבובה לזמן שלהם כמו ילדים נפלא אני יהיה שם עבורם הם היו שם עבורי . והנערות מתוקות לוחמות צדק ושלום ...יקרות לא דוחה אותם יותר מהיום כולנו יחד נלחמים בשבילנו .. והקולות של אבא והמילים הקשות כל כך ששולחות לגהנום וחזרה ייברחו מול הכו

הי אביב, אין מה לברוח ולא צריך להתבייש. את באמת לוחמת. ואני מקווה שיבוא היום ולא יהיה עוד בפיצול ובחלוקה לקטנים וללא קטנים. שכולם יוכלו להיות את, על הכאב ועל הכוחות שלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית