גועל גדול.........................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2016 | 15:06 | מאת: קרןאור

אודי אולי תצליח לעזור לי לפענח את התופעה ההזוייה והלא ברורה הזו..., יש לי גועל גדול משערות של בני אדם.גם שלי.וכשלא נמצאות במקומות שאמורות להיות. על אחת כמה וכמה באוכל. ממש נגעלת וזה משבש לי דברים. לא זכור לי ארוע טראוומתי בהקשר הזה, שיכל לייצר את הפובייה הזו.ובכלזאת זה משהו שמלווה אותי כל חיי ורק מחריף. וכשאוכלת וגם אם אין שערה באוכל, עצם המחשבות על זה ככ מגעילות אותי ומקשות עליי להנות. יש לי גם צורך להכניס ידיים לשיער ולפתוח תקשרים(יש לי שיער אורך גלי-מתולתל),אני נמנעת מלעשות זאת, אבל זה גם משהו שקשה לי איתו מלווה וסוגר אותי באי נוחות גופנית. מה זה יכול להיות?:??

הי קרן אור, זה כמו שאת מתארת, לא נראה שמצריך פענוח נוסף... השאלה היא מה את עושה כדי לנטרל את זה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית