קושי בלסגור מעגל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2016 | 07:01 | מאת: נועה

שלום אודי , תודה מענה באתר הזה . יצאתי עם מישהו כבר מלפניי כמה חודשים ואני לא מרגישה שזה נכון לי , הוא מתוק וכיף לי איתו טבל לא רואה התקדמות .הוא עבר דירה לפניי חודש גם ועקב לחץ בעבודה לימודים אצלי .. יש יותר קשר טלפוני . אני רוצה לסגןר את המעגל הזה בצורה טובה , לא יודעת איך להגיד . . מפחדת שלא יהיה כעס מדיי או מפחדת מהאי נעימות הזאת .וחושבת על זה כמעט כל יום בזמן האחרון . איך אתה מציע לדבר איתו?

שלום נועה, לדבר ישירות, בגילוי לב. אודי

19/06/2016 | 16:47 | מאת: סיגלללל

בגילוי לב ולא פחות חשוב בנועם . גם להיפרד אפשר ורצוי מאוד יפה, לתת לו וגם לך תחושה נעימה . הוא מתוק וכיף לך איתו- אז ותגידי לו ויחד עם זה , זה לא מתאים. תודי לו על הזמן שהייתם יחד, אחלי לו מכל טוב, וגם לך. את פשוט מרגישה שאתם לא מתאימים וזה לא מתקדם מבחינתך, וזה לגיטימי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית