דיכאון טיפול פסיכולוגי- כללית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/05/2016 | 00:30 | מאת: ROMAN12345

שלום רב. בעבר הופנתי לפסיכולוג שהציע לי טיפול בחינם. לאחר שהבין שאני רוצה לקחת כדורים הופנתי לטיפול פסיכיאטרי. התחלתי אצל הפסיכולוג טיפול בכדורים טבעיים נידמה לי רימוטיב, לאחר שלא הרגשתי כלום עם הכדור נתנו לי להשתמש בצ'ירפליקס. הרגשתי שהכדור מרדים לי את המוח ומתחילות לי תופעות לווי. והחלטתי להפסיק את הטיפול על דעת עצמי. כרגע אני חושב ששיחות כנראה יותר יעזרו לי ואני מעניין לחזור לטיפול פסיכולוגי. העניין הוא שאין לי כסף לשלם 150-200 שקל לטיפול דרך קופת החולים שלי(כללית) מכיוון שהבעיה שלי לא מאפשרת לי לעבוד , ואין לי הורים שיכולים לעזור לי לממן. יש איזשהי דרך שתאפשר לי טיפול?

שלום, נסה לפנות למרפאות לבריאות הנפש של משרד הבריאות שבאזור מגוריך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית