שום דבר לא קרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/05/2016 | 12:15 | מאת: פרסונה

באמת שום דבר לא קרה, בסה"כ לא נפגש שבועיים. זה שום כלום. אני יכולה לוותר על שבוע . אם כי קצת מכעיס אותי משהו או אולי מישהו שעצוב בלי שום סיבה שלא עושה היום שום דבר מועיל. צריך קצת פרופורציות בחיים, זה מה שאני אומרת לעצמי. בכל זאת הפגישות האלו זה הפך למשהו כזה קבוע. אפילו שממש קשה לי ללכת לפעמים, אני תמיד מגיעה. אפילו שזה מרגיש סתמי כזה ושאולי בכלל אין ולא היה קשר אמיתי איתו (ובכלל) אפילו שאני מרגישה סוג של בזיון כזה ושונאת את עצמי עוד יותר שאני בכלל הולכת אליו...,מצד שני אני באה כדי להתגבר על זה בדיוק...זה מן לופ שחוזר שוב ושוב על עצמו...הבוקר הבנתי שמה שאני זה מה שיש, שלא הכל אפשר לתקן בחיים, וצריך לקבל שככה זה וזהו, יותר מזה לא יהיה וזה בסדר גמור. ולכן נראה לי שהגיע הזמן לסיים, שצריך ואפילו חשוב לסיים. תודה על ההקשבה והמשך שבוע טוב.

הי פרסונה, בהחלט ייתכן שצריך ואפילו חשוב לסיים. ובהחלט ייתכן שהעיתוי הזה אינו מקרי והוא "אקטינג אאוט". כך או אחרת - זה נושא שחשוב לדבר עליו בטיפול. ואם לסיים - אז לסיים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית