אודי ובנות יקרות וגם לסמויים והסמויות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/04/2016 | 13:11 | מאת: אביב 22

אודי יקר רוצה להגיד תודה. לנסות לתמלל עד כמה אתה עוזר נוגע ..בעצם היותך מציף ועוזר לא לטבוע אין מילים לתאר ...אז קצת אינטרסנטי אבל שימשיך לך הכוח להיות איתנו ... רוצה לאחל חג שמח , חג אביבי פורח נעים שקט וטוב. אוהבת ומחבקת

21/04/2016 | 15:53 | מאת: סוריקטה

אביב יקרה, את יודעת, מה שכתבת הזכיר לי, שחשבתי, לפחות ביני לביני, לשחק משחק של איסוף משפטים של אודי שאהבתי, ורישום שלהם בצורה מרוכזת. ככה כל סוף שבוע :-) חג אביב :-) סוריקטה

21/04/2016 | 18:04 | מאת: סנופקין

רעיון מדליק ממש. פעם עשיתי דבר דומה בקורס של איזה מרצה שהיתה שולפת פנינים מהפה. בסוף השנה הבאתי לה רשימה ארוכה. זה היה נחמד והדברים שאמרה הפתיעו אפילו אותה...

21/04/2016 | 21:42 | מאת: -חנה

הזמנה מקסימה! תודה יקרה(:

21/04/2016 | 23:09 | מאת: -חנה

עכשיו אני מהמחשב ומהפלאפון לא רואים את ההודעה לה מגיבים... אז תדמייני את התגובה שלי אולי יותר להודעה הקודמת "חגים" וחמודה על מה שאמרת לאודי, מסכימה אתך לגמרי (:

הי אביב יקרה, חג שמח ואביב פורח... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית