בעניין הזה....אודי????????תרגיעי טוב?????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2016 | 20:48 | מאת: מיכ

מוזר ו...דווקא הפעם מבינה את סנדיי וגם את אודי שלא הגיב....ולא שתיקה כהסכמה כמו שחשבתי בזמנו שהוא מתנהג ככה כלפיי :( (סליחה אודי.........)אלא נותן ביטוי לכלם לענות, להגיב....אל תהרגו אותי, תקראו רגע! מסכימה שיש נשים שמגזימות בטירוף ובכוונה עושות מעשים ומצפות שלא יקרה כלום, ראו את זו שרקדה בבר ומעשה נפשע כמובן לאנוס אותה!!! ועוד לצפות בזה וכו'.... במצב כזה, זה נורא ואסור בתכלית האיסור שיקרה!!!!!!! אבל, איך הגיעה למצב הזה? היא הכניסה את עצמה למצב מסוכן מלכתחילה. ומשהו נוראי זה שגם ילדה קטנה זה קורה לה :( שלא עשתה כלום לאף אחד ואבא שלה פשוט......... ואי אפשר להאשים נאנסות בשום פנים ואופן!!!!!! כואב לי לכתוב את זה ממש פיזית........ אך מה שסנדיי ניסתה לומר (כנראה)שלפעמים נשים גם עושות מעשים שכמעט אונסות גברים ו.......אל תכלילו זה הכל....ניסתה להראות צד אחר כהרגלה. וואו לא מאמינה על עצמי, אבל הגבתי.........מלחיץ אותי מעצמי....... גם ככה הלילות לא משהו :( בא לי לכתוב מאה פעם: "אני לא אשמה, אני לא אשמה אני לא!!!!!!!!!!" אוףףףףףףףףף..............נכון אודי?????? מ.

הי מיכל, אני מברך על המבט הנוסף, הזווית האחרת, בה את מסתכלת על מה שקרה לך ולי סביב אכזבתך ממה שראית כחוסר תיקוף של חוויתך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית