חנה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2016 | 18:34 | מאת: הילה

יקירה.. קוראת אותך לאט לאט.... ועכשיו דמעת אותי... כמה עוצמה יש בך... איזה תהליך מדהים את עוברת... וכמה שינויים במעט זמן... ריגש אותי שנסעת וחיכית למטפלת הקודמת ושהיא הגיעה ודיברה איתך והיתה רגישה מספיק אלייך... מאוד קל לחבב אותך... יש לך איזו מידה של יושרה וכנות שקשה למצוא היום.... טוב לשמוע שהמטפלת החדשה אוספת אותך בטיפול דרך הסמסים ששלחת לה... ולא מאפשרת לך להיתנתק... גם הפסיכולוג שלי מתיחס להודעות שאני שולחת לו.... מחבקת אותך חברה יקרה, ושולחת לך אור ואהבה... שלך, הילה

08/02/2016 | 16:11 | מאת: -חנה

ריגשת אותי ממש... תודה על המילים. עכשיו אני בחופש, נמצאת בספר ונעים לי. תודה ושיהיה שבוע טוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית