....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/01/2016 | 19:06 | מאת: הילה

מרגישה בתוך בריכה מנסה לשחות נמצאת על קרקעית הברכה, מנסה למשוך את עצמי קדימה.. כבר כמעט ואין לי אוויר ועדיין חייבת להמשיך ולחתור... -------- חוצמיזה רוצה לאחל לך אודי, שבת טובה וחמימה עם המשפחה ועם עצמך, חשבתי להמליץ לך על ספר טוב לשבת... בטח אתה מכיר... אבל חשבתי על מישהו לרוץ איתו של דויד גרוסמן. הילה

הי הילה, בוודאי שמכיר. ספר נהדר! ושבת טובה וחמימה גם לך. בקשר לבריכה - לא צריך להתאמץ. הנטיה של הגוף היא לצוף על פני המים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית