שקט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2015 | 08:20 | מאת: Mika

הי אודי, בכל התקופה שאני כותבת כאן, אתה מרגיש שדברים אצלי השתנו? אני מרגישה שינוי מסויים... אולי בגישה שלי, בהבנה שלי, בהסתכלות שלי על דברים... אבל, עדיין יש לי קשיים... בעיקר עם בעלי, למרות שאנחנו אוהבים מאוד. לא יודעת למה אני כותבת כאן עכשיו..אולי תסכול? שאני לא מצליחה לממש דברים שאני רוצה. אולי פחד? הרבה זוגות מתגרשים היום...ואף אחד לא חסין.. ואולי אכזבה..ממני... ואני מרגישה אמא גרועה ואישה גרועה - למרות שאני טובה וראויה... ומתחשק לי פשוט ללכת לטייל, אני ובעלי ביחד, איפשהוא...לשבת שנינו עם שוקו חם, ופשוט ליהנות מהשקט. אודי, אני רוצה לעשות את זה איתו. ובלי הגועל והבהלה וכל המחשבות בראש, שעושות לי רעש ...

29/11/2015 | 12:19 | מאת: אביב 11

מיקה יקרה כל כך את גדלה וצומחת מול עינינו . הפעם הראשונה שכתבת הייתה לי הרגשה של ילדה /נערה צעירה שצריכה עטיפה ועכשיו את כבר גדולה ... ותעשי תזמיני אותו לבית קפה עם שוקו חם וכשיעלו לך המחשבות תזכירי לעצמך להסתכל סביב שהיום זה אחרת ואחר כך תוכלי לעשות את זה עוד ועוד בסיטואציות אחרות . לאט לאט זה עינין של אימון איתך

הי מיקה, גם אני בעד שוקו חם... את בתוך תהליך של שינוי, הוא עדיין מתרחש. אודי

29/11/2015 | 17:35 | מאת: sunday

עם הרבה קצף לפעמים צריכים את השקט כדי ללבן דברים, הפחד לנגוע בדברים רגישים גורם לריחוק, ואולי גם לפחד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית