מימה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2015 | 19:21 | מאת: Mika

הי מימה, את כותבת כאן הרבה על רצונך לזוגיות ולילדים ולחיי חברה תוססים אך בשאר המלל שנכתב כאן את כותבת בדיוק את ההפך, אפילו שלא באופן מפורש. את בטוחה שאת רוצה??? את פועלת להשיג זאת? נכון, משפחה זה מעצבן, ומטפלות שחצניות זה מעצבן, ובנים זה מעצבן, ולשלם כסף זה מעצבן...אבל, להיות לבד זה עצוב! ועצוב גובר על מעצבן... ולכל ה"מעצבן הזה" יש בהחלט קשר למיניות חסומה אז יאללה כבר, מימה, בחייאת... תעשי איזה מהלך...תזרמי... תמצאי בחור חמוד ותזמיני אותו לצאת, תשתי יין לבן (אבל לא להשתכר!), ותאכלי עוגת שוקולד טעימה ומפוצצת בקלוריות. ופשוט תדברי ותצחקי ותנסי להיפתח ולשתף..סוג של משחק, אימון. אפילו תזמיני אותו לרקוד. סתם, בשביל הכיף. תתחילי לצבור חוויות טובות. והוא ירצה, ואת מתישהוא תרצי, ובסוף אולי יהיו לכם ילדים קטנים וחמודים...מימים ומימות קטנים כאלה... יש עולם שלם יפה שם בחוץ.. נו, שחררי כבר...

29/11/2015 | 17:20 | מאת: sunday

אהבתי את הזרימה של הכתיבה שלך

02/12/2015 | 18:13 | מאת: מימה

סנדי את בתחרות עם מישהו?

30/11/2015 | 01:01 | מאת: מימה

חייכתי שקראתי מה שכתבת לי. הלוואי :) הלוואי שיהיה. אני אנסה להגיע לזה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית