לסאנדי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2015 | 00:26 | מאת: גלי

הי סאנדי יקרה אשמח שתסבירי עם מה את לא מסכימה במה שכתבתי לאודי ולמימה.. ולגבי הבחור.. הוא עוד לא בגיל סיעודי, למרות שכולנו נגיע לשם מוקדם או מאוחר יותר, כנראה, אולי לפי השיקול שאת מעלה הוא יגיע לשם הרבה לפני ויהיה לנטל, אבל על זה אני באמת לא חושבת כי מי יודע מה יהיה.. סיכוי הרבה יותר גדול שבעוד שנה אני אצלול לדיכאון והוא יצטרך לטפל בי... באמת לא יודעת איך יודעים, הרבה דברים קטנים מפריעים לי, ואני מנסה לומר לעצמי שהם קטנים אבל הם ממש מפריעים, אני לא מצליחה להרפות מהם.. בחור מהעבר שלי עכשיו הקים משפחה חדשה, נפלאות הפייסבוק שומרות אותי מעודכנת.. ואני מדמיינת שאם הייתי עם הבחור הנוכחי פוגשת את הקודם וזוגתו ברחוב, ההרגשה העיקרית היתה בושה.. גם עלי שהשתנתי לרעה בחיצוניות, וגם על בן הזוג והחיצוניות שלו.. ולכאורה זה לא חשוב מה אחרים חושבים, אבל הבושה הזאת זה חלקים שלי.. שאני לא שווה ושלא מגיע לי מישהו שווה... המטפלת אומרת שזה בכלל לא קשור לבחור, שזאת אני שמתקדמת ומנסה לשים מקלות בגלגלים.. שאני לא רוצה אותו בגלל שהוא רוצה אותי ורואה את הטוב שבי... אני לא לגמרי מצליחה להסביר למה אני לא רוצה אותו, מרגיש לי כמו ברמה של אינסטינקט, צריך לסמוך על אינסטינקטים? לא יודעת... סאנדי יקרה, תשמרי על עצמך ועל הבריאות שלך, תתיעצי עם אנשי מקצוע רציניים בהחלטות שלך כדי שלא תזיקי לעצמך. תודה שאת כאן. גלי

25/11/2015 | 20:58 | מאת: sunday

בקשר למימה אני חושבת שזה יפגע אם אכתוב כאילו והיא שקופה, לכן אייחד את דברי אלו לך וגם לה, לא מכירה את מימה בחוץ, אבל גם בפורום היא משדרת אנרגיות שליליות ברמות על, היא נעולה על הקבעון, ואין מה שיאמרו לה כדי שישחרר אותה מכך. או שהיא לא רוצה או שהיא לא יכולה אבל התוצאה היא זהה, ולהפך נראה לי שככל שמתייחסים לעניין יותר, זה נותן דלק לאותן אנרגיות שליליות, ובזה הצדקתי את אודי, שכן גם אני כבר כתבתי לה שלא אקרא אותה יותר ולא אגיב לה יותר. בקשר לחבר שלך, וואו! אני כל כך מקווה שתקבלי את ההחלטה הנכונה. אני יכולה לתת לך איזה טסט שתעשי לעצמך תארי לעצמך שהוא מתקשר ואומר לך, מצטער אבל הגעתי למסקנה שאנחנו לא מתאימים, איך היית מרגישה אז, תנסי לבדוק את עצמך בצורה הכי אמיתית שאת יכולה. והבריאות שלי, ת'אמת? על הפנים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית