רעד בידיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2015 | 07:42 | מאת: איציק ג

שלום אודי אני בן 26, יש לי רעד בידיים ראשוני, כך שהרעד הפך לסיבה לפחד מאירועים חברתיים, אני אדם מתוח, ודבר זה מגביר את הרעד בעת התרגשות וכו'. לאחר בדיקת נוירולוג, וקבע שמדובר ברעד ראשוני. אני מתלבט, או לקחת תרופה שמרגיעה את הרעד, או לקחת תרופות נגד חרדה שמפחיתה את המתח והחרדה והאובססיה קלה ( לקתי בעבר 3 התקפי חרדות ומאז טפלתי בעצמי אך עדין יש סימני אובססיה אך נשלטת ומתונה) בכול זאת אני עדיין מתוח (לימודים, ענייני היכרות עם נשים, וכו') כשאני עושה מדטציות אני נרגע מאוד!! ... מה דעתך לגבי שני סוגי התרופות, אם אני אקח נגד רעד הפחד יעלם. ואם אני אקח נגד חרדה ומתח, הרעד יצומצם.

שלום איציק, איני רופא ואיני עוסק בטיפול התרופתי (אני פסיכולוג). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית