שאלה של סקרנות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2015 | 13:23 | מאת: Stranger

שלום אודי, כתבת מס פעמים בפורום שאתה לא מקבל מטופלים שהתכתבו איתך בפורום. רציתי לשאול למה בעצם? רק מתוך סקרנות.. הייתי מתה שתהיה לי אפשרות להתכתב עם הפסיכולוגית שלי בין הטיפולים כך שאוכל לשתף כשעולות לי תהיות או דילמות. כמובן שאני לא מתכוונת לטיפול משמעותי דרך הודעות.. אבל מענה נקודתי קצר או רק עדכון מצידי. מה הסיבה להפרדה בעצם? תודה וחגים שמחים

שלום, הסיבה המרכזית היא שאני רוצה שהטיפול יהיה המקום שבו נפגשים, ללא "מעקפים" וללא "דילול" שלו באמצעות הסתרות וסודות. אחרת - כל מה שקצת קשה "יצא" לשם במקום להגיע לתוך הקשר הטיפולי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית