אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2015 | 12:35 | מאת: שירה

אפשר שתענה לי שוב בבקשה? כי איכשהו התשובות שלך קצת מחקו את השאלה וגם מה שהרגשתי... "זה נורא פעמיים" נשמע לי קצת מתלוצץ. "למה שירה את מרגישה רדופה" אם ידעתי לא הייתי שואלת ואם אני שוב חושבת... אולי ההפרעה הזו היא כמו מחלה אוטואימונית ואני היא זו שרודפת את עצמי תודה שירה

הי שירה, עניתי. אך ארחיב מעט: יש לי תחושה לא נוחה, שלא משנה מה אכתוב - אני צריך לנחש ולקלוע "בול" למה שאת כבר יודעת (או כמעט יודעת). ואם לא - את נמחקת (ובדרך גם מוחקת את החוויה שלי, אגב). זו לא מדיה שמאפשרת לי לעשות זאת, אלא רק בהתבסס על המלים שאתן כותבות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית