סנדיי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2015 | 20:43 | מאת: מיכ

זה בסדר..כל אחת והחרדות והלחץ שלה, אני זו שצריכה להצטער אולי ש..... תקפתי? :( אביב כתבה והבינה...כתבה בצורה שאני לא הייתי במצב של לכתוב....וביקשתי מאודי ועדיין רוצה שיגיב בכל זאת.... אז שתביני שהמצב היה לפני הכל מעורער במילא...הרגשתי שאין תוקף לדברים שהכל מבוטל, מלא רגשות.......אין לי איך להסביר :( מקווה שעבר ההתקף... איתך, מ

03/09/2015 | 00:25 | מאת: sunday

ההתקף לא יותר טוב... הוא ארוך וקשה במיוחד... בסוף זה יעבור... הכל עובר בסוף... אבל אני תמיד אומרת שזה כמו גומי, שמותחים ומותחים ולא יודעים מתי הוא יקרע, ולפעמים אני חושבת שהוא הולך להקרע!!! את יודעת מה טוב לך ומה מתאים, אז עזבי את מה שכתבתי, בטח לא הבנתי,

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית