בגידה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/2015 | 03:37 | מאת: ורד

לאחר שנים של זוגיות טובה ומפרה, גיליתי לפני 10 חודשים על רומן שלו שהתקיים 3-4 חודשים. בתחילה הכחיש אחכ הודה שמדובר בתקופה קשה וניתק הקשר ללא היסוס. לפני יומים , בטעות, ראיתי מייל שמאשר כי פרטי המשתתף לא נחשפו ומדובר באישור מאתר אשלי מדיסון. ללא פרטי זיהוי של המשתמש, אך האיפד שייך לבעלי. כל זה לאחר שיחסינו לכאור נהדרים וגלויים, הבטיח כנות ומשאיר לי פתקי אהבה... מה עלי לעשות כעת? מאישה נותנת אמון מוחלט, הפכתי לבריה חשדנית ורדופה. כך שאיני מזהה עצמי יותר...זה ופוגע בי בהרבה רמות וביכולת הריכוז שלי בעבודה ובחיי, איני רוצה להתעמת מולו אם המידע הזה אינו נכון ומצד שני אם הוא נכון , לא נראה לי שאוכל לוותר גם אם מעורבים ילדים ומשפחה... מה עלי לעשות?

שלום ורד, נכון כתבת - לכאורה. לדעתי עליכם לפתוח את נושא האמון שהתערער. תפקידו להחזיר לך את היכולת לסמוך עליו. זה נושא רחב יותר מאשר מידע כזה או אחר. אפשר גם לשקול להעזר במטפל/ת זוגי/ת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית