רעד בידיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2015 | 13:14 | מאת: איציק

שלום אודי.. לפני שנה בערך זהיתי שיש לי חרדה ואובססיה ... עבדתי על עצמי לבד עד שכמעט הוסרו לגמרי... בעתוי שבו החרדה היית מופיעה, איננה עוד כלומר אין פעמיות חזקות והזעה ונשימה כבדה מלבד סימפטום אחד שהוא רעד בידיים.... כשאני מתוח קצת השרירים שלי מתכווצים ואז האצבעות הארוכות שלי מתחילות לרקוד באופן לא סדיר... כלומר כשאני מתוח ועליי לאכול מהכפית ... אני מרגיע את עצמי ואז הן משתחררות ואני אוכל כמו שצריך אבל זה דורש מאמץ רב של ריכוז מחשבתי של הרפיה... הרעד שהוא סימפטום הפך להיות סיבה למתח או לחרדה. מה ניתן לעשות כדי להתגבר על הנקודה הזו? מה הסיבות לכך שהשרירים שלי מתכווצים?

שלום איציק, זה נשמע ביטוי פיזיולגי לחרדה. הייתי ממליץ להיעזר בהיפנוזה אצל מטפל מורשה ומנוסה בטיפול בהיפנוזה ובמצבי חרדה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית