אודי :((

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2015 | 23:10 | מאת: .במבי פצוע..

.. ושוב אמא צביה נוסעת :( כאילו יש לה קוצים בתחת :(( אני כבר לא יכולה איתה יותר.. נפגש רק בראשון,שני, והפעם גם בשלישי וזהו.. מרביעי לא נפגש עד חמישי שאח"כ.. לא מסוגלת יותר. זהו. מרגישה כמו חולת סרטן סופני שלא נשאר לו כוח לעבור שוב את הנסיעה שלה. כן ! מרגיש נטישה !! זה מרגיש כמו סכין ומברג שמסובבים בתוך הלב.. אודי :((( בא לי לבוא אליה איתך ושאתה תסביר לה שזה לא הגיוני לעשות את זה שוב. שאתה תגיד לה שאני לא אעמוד בזה יותר.. שאתה יודע.. תשכנע אותה שזה ממש לא נכון לעשות עכשיו :(( היא שאלה אותי מה אני חושבת שיעזור ? אמרתי לה שתיתן לי בגד שלה , שאחזיק וכשאלך לישון כל לילה אניח על הלחי שלי. אחרי זה אמרתי לה שמה שאני רוצה זה שהיא לא תיסע :(( אודי :(((

הי במבי, באמת הרבה תרגולות נסיעה... טוב שאמרת לה מה את באמת רוצה. וטוב יהיה להבחין מה מתוך זה את באמת צריכה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית