ברור לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/08/2015 | 23:41 | מאת: מחדדש

שלום. ברור לי שפיתחתי תלות מסוימת.. זוכר את הרופא שעזב לשנתיים לארה"ב? נכון בשנתיים שהייתי בטיפולו הרגשתי ביטחון מסוים שלא היה לי קודם..הסכרת שלי גם ככה רחוקה מאיזון ועם כל הטיפול התרופתי מסביב זה ניהיה קשה הרבה יותר..ופתאום מצאתי רופא שהיה מוכן תמיד להיות שם..נכון היו בנינו חילוקי דעות לפעמים [נראה לי כמו בין כל רופא וחולה בטיפול ארוך] אבל בגדול ידעתי שאני לא לבד.. כשהוא עזב שנכעתי את עצמי שזה לא נורא וגם בעזרתך התקופה ההיא חלפה.. אנחנו ממשיכים בקשר טיפולי ע"י מרפאה אינטרנטית כל פגישה עולה סכום מסוים שמשלמים מראש והפגישה מוקצעת לחצי שעה.. בפעם הקודמת נפרדנו עוד לפני שהזמן נגמר היום השיחה נקטעה .. הכל בסדר אבל אני מרגישה אבודה פתאום וברור לי שלא העזתי לפנות לשום רופא אחר כי פתחתי תלות מסוימת .. אני יכולה למצוא לזה "צידוקים" הניסיונות הקודמים שלי עם אינדקרינולוגים היו מאד לא חיובים.. אבל אני נוהגת נכון????ואולי ההיתי כן צריכה לעבור? או לנסות להסתדר לבד..למרות שבמצבי זה לא כל כך רלוונטי.. תודה על ההקשבה

הי מחדש, את זקוקה לו והוא מאפשר את זה, למרות המרחק. ואם זה מתאים ולקח לך הרבה זמן למצוא רופא כזה - אז מה הבעיה? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית