מוסמכת MSW

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2015 | 14:26 | מאת: pazi44

שאלתי היא: חיפשתי טיפול ריגשי לבני המתבגר לאחר איבחון דידיקטי פסיכולגי הילד מוגדר ככשקב וריכוז ללא היפר ילד שקט פעיל ונוח הופנתי ע"י פסיכולגית לטיפול אצל קולגה נפגשתי איתה והכל בסדר פשוט ראיתי שהיא בהשכלתה עובדת סוציאלית מוסמכת MSW עובדת סוציאלית ומנחת קבוצות שקראה את האיבחון בהחלט נראה שמבינה האם הסמכה כזו היא מתאימה לתת טיפול רגשי סליחה על הבורות פשוט חשבתי שרק פסיכולוג מוסמך לכך תודה על התשובה

שלום, אם מדובר בעו"ס קליני עם התמחות בילדים - זה בסדר. גם עוס"ים רשאים לטפל ובתואר השני יש להם התמקדויות. תשאלי מה התמחותה ומה הניסיון שלה. העובדה שהתרשמת שהיא מבינה עניין - טובה וחיובית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית