בעניין החברה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2015 | 19:17 | מאת: הילה

היינו אמורות להיפגש אתמול והיא בסוף לא יכלה... שוחחנו בטלפון והקשבתי לה... היא באמת היתה פגועה... וגם פגעה בי בחזרה.... המסקנה שהגעתי אליה אחרי השיחה הזאת שכדאי לשמור ממנה מרחק... ולדבר איתה כשנפגשות בלבד.... למשל היא אמרה: התארחת אצלי אז למה רצית לשתות קפה, מה אני צריכה לטפל בך? אני אמא שלך? היא כל הזמן הדגישה כמה היא רזה ושאין לי מה למצוא במועדונים שהיא הולכת אליהם, שיש שם בנות יותר יפות ממנה.... הקשבתי לה והתנצלתי... הזמנתי אותה ליום ההולדת שלי. ובאמת היא לא ראויה להיות חברה שלי. אבל עשיתי את זה בגלל שלפעמים נפגשות במקריות.... מעניין אותי מה אתה חושב, אודי?

02/07/2015 | 19:18 | מאת: רחל רחל

שמת לב? שכתבת "יש שם בנות יותר יפות ממנה"... יש אולי יותר יפות ממך, אבל גם יש יפות יותר ממנה, ויש יפות יותר מכל אדם אחר בעולם.. האם זה צריך להשפיע על להיכן נצא?.. לי נשמע - שניסית ועשית את המקסימום שלך..(ויותר מידיי)... זה כבר לא תלוי בך. אבל נראה לי שהיא הפסידה חברה טובה שיכלה להיות לה... ובעיקר, לא נראה לי שמגיע לך חברה- שתדבר אלייך ככה... את צריכה חברה שתעריך, תאהב ותכבד אותך, כמו שאת. בדיוק כמו שאת. ויש הרבה הרבה על מה להעריך ולאהוב. רחל.

הי הילה, מה פירוש "למה רצית קפה" אם התארחת אצלה?... אני חושב שהיית בסדר גמור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית