נוקשות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2015 | 10:53 | מאת: Mika

היי אודי, לאחרונה המטפלת שלי מאוד נוקשה כלפיי, היא מדברת איתי בהודעות ב-"כן" ו-"לא" , וזה ממש ממש קשה לי... כאילו היא איזה מפקדת דגולה בצבא אני מכבדת את הגבולות שלה, לא פונה אליה כפי שביקשה , מעבירה תשלום מראש. וכואב לי היחס הזה. אני מרגישה שהיא שונאת אותי, ושאני עול ומטרד עבורה. אני חושבת שהיא גם קצת מתוסכלת, ומתנהגת כך בגללי. היא דיברה איתי על כך שבמכתבים אני מביעה כלפייה רגש ואילו במפגש אני מאוד רציונלית. היא אמרה שהפיצול הזה הוא לא ייאמן. קראתי שיש אנשים שפשוט לא מסוגלים להביע רגשות. אודי, אתה חושב שאני כזו? שאין לי מסוגלות לספר אם אני אוהבת או כועסת או עצובה? אני יודעת שאני לא כזאת באמת אולי זה פשוט מפחיד לחשוף את עצמך כך מולה? אני פוחדת שהיא תפגע בי, או שיימאס לה, או שיגמר לי הכסף ולא יהיו יותר מפגשים..אז מה הטעם שתדע מה אני מרגישה באמת.. זה קשה לי מאוד...הכל...

הי מיקה, תנסי לחבר בין הקצוות, בין הכתב לבין המפגש. גם הפיצול הזה הוא סוג של נוקשות. כן ולא. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית