מחיצה ברחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/09/2015 | 10:48 | מאת: גילי

שלום, התגלתה אצלי מחיצה בגודל 30 מ"מ בבדיקה שגרתית- ולאחר אולטרסאונד תלת מימד.\ הומלץ לי על ניתוח. האם בכל המקרים כדאי לבצע ניתוח - על אף שעוד לא ניסיתי להכנס להריון?

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך ובידקתך יש לקבל את כלל המידע על ההיתרונות והחסרונות אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה