הרטבת לילה אדם מבוגר

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

01/03/2015 | 09:28 | מאת: ***

אני בן 36. אתמול בלילה חלמתי שאני עושה פיפי במהלך החלום (אני זוכר את זה היטב), (לא עשיתי פיפי לפני השינה) והרטבתי במיטה. בחיים זה לא קרה לי ואני אדם בריא בסך הכל. מיד כשזה קרה התעוררתי והספקתי לעצור חלק מהשתן והמשכתי בשירותים. מה דעתך? האם יש לי ממה להיות מודאג?.. מלבד המבוכה זה ממש מדאיג אותי שזה משהו רפואי שצריך לטפל בו.

ארוע חד פעמי לא דורש בירור או טיפול. ניתן לבדוק תפקוד שלפוחית. בשלב זה ההיתי ממתין עם בירור או טיפול. פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה