אצבע כהה - הקדמה לכריתת אצבע ??

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

17/04/2014 | 16:35 | מאת: רונית

שלום בת 60 חולת סכרת סוג 2 מזה 25 שנה + עודף משקל גבוה מזה 4 חודשים הבחנתי שברגל שמאל האצבע האמצעית, צבעה השתנה לאדום - כחול בהיר לסירוגין האצבע לא נפוחה וללא מוקד זיהום. לא עברה טראומה. קצה האצבע והציפורן צבעם בהיר ורגיל כמו יתר הבהונות ברגליים בשנה האחרונה עברתי פעמיים דופלר כלי דם ברגליים ואין שום בעיה. גם רופא המשפחה עשה לי דופלר במרפאתו וציין שהדופק מעולה, טמפרטורת הרגליים תקינה ואין שום בעיה עם כלי דם. גם אין כאבים באצבע. נוירולוגית בדקה אותי לפני 3 חודשים ויש נוירופתיה סוכרתית אך ציינה שצבע וטמפט' הרגליים תקינות ואין עדות לבעיה בכלי הדם. מה זה יכול להיות ?? הבדיקות היו כחלק מבדיקות תקופתיות בגלל סכרת לא מאוזנת. למה שנינוי הצבע ומה זה יכול להיות ?? לתשובתך אודה

01/05/2014 | 00:04 | מאת: רונית

למה אין תשובה לשאלתי ???

01/05/2014 | 00:05 | מאת: רונית

01/05/2014 | 00:37 | מאת: ד"ר איל עטיאס

שלום רונית, נכון עשית בפניות חוזרות לרופאים לברור מצב הבהונות כיוון שבסוכרת כל שינוי בבהונות מחייב התייחסות. אבחון מוקדם של בעיה וטיפול נכון יכולים לחסוך סבל רב. קשה מאוד לתת אבחנה ללא בדיקתך. אני מציע לקבוע תור בהקדם ולהיבדק על ידי מומחה. אם תרצי להיבדק במרפאתי ניתן ליצור קשר עם המזכירות : 02-6427954 רפואה שלמה דר איל עטיאס

13/09/2014 | 19:51 | מאת: ד"ר איל עטיאס

יש להוועץ ללא דיחוי עם רופא.

מנהל פורום טיפולי אוזון