מודולן

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

21/10/2014 | 10:09 | מאת: א

שלום האם ניתן ומומלץ לשלב מודולן בדיאטה למעי רגיז (כדי להפחית דלקת אך לא כמזון בלעדי)? האם מותר לאכול מרק שבושל עם עשבי תבלין כמו שמיר ופטרוזיליה? האם יש לך המלצות לדברים שעשויים להקל? תודה

שלום רב, נראה לי שקיים אצלך בלבול בין תסמונת המעי הרגיז לבין מחלות מעי דלקתיות כמו קרוהן וקוליטיס. מודולן הוא דוגמה למזון ייעודי למחלות מעי דלקתיות, ולא למעי רגיז. על אותו משקל, אינני יודעת כיצד להתייחס ליתר שאלותיך שכן לא ברור האם הן נשאלו בהקשר של מעי רגיז או של מחלת מעי דלקתית? בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

22/10/2014 | 08:59 | מאת: א

שלום לא, אין לי בלבול. גם מעי רגיז מתאפיין בתגובה דלקתית קלה של המעי. השאלות מתייחסות למעי רגיז.

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי