אשמח אם יצרו איתי קשר במייל לגבי ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

28/01/2016 | 04:59 | מאת: אלעד

שמעתי עליכם מכתבה שהייתה ומעניין אותי לשמוע פרטים לגבי ביטוח בתאילנד אני נמצא פה לתקופות של מעל לחודש כתייר ואינני עושה ספורט אתגרי או משהו בסגנון זה לעיתים רחוקות אני נמצא באירופה לימים ספורים אני בן כמעט 28 בריא בדרכ אשמח להסברים ועלויות תודה ושיהיה בוקר טוב

שלום אלעד , תודה על ההתעניינות. הפורום נועד במהותו לתת מענה לשאלות קונקרטיות מתחום הביטוח ואינו שייך לחברת דיוידשילד. על מנת לקבל מידע על דיוידשילד נא גלוש ל www.davidshield.com . שם תוכל לקבל מידע ולמצוא מספרי טלפון לחיוג מישראל או תאילנד תודה רבה.

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל