לידה בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

07/09/2014 | 18:34 | מאת: שם בדוי

שאלה לגבי זוג הנוסע לחו"ל. הבעל נוסע לפוסט-דוקטורט בצרפת והאישה כרגע לא מבוטחת בביטוח פרטי בחודש 8. האם יש ביטוח או פרוצדורה שאפשר לעשות כדי לכסות סיבוכים בלידה שמתוכננת להתרחש בצרפת? תודה.

שלום רב, כפי שעניתי בפורום זה לא מעט פעמים - יש להבחין בין ביטוח לתכנית מימון. ביטוח לא נועד למקרים הצפויים והידועים, לא הריון או לידה וקל וחומר לא סיבוכי הריון או לידה. אינני מכיר חברת ביטוח שתיקח על עצמה את הסיכון הידוע מראש. הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה בצרפת היא קבלת כיסוי באמצעות הביטוח הסוציאלי בצרפת אולם יהיה עליכם לברר את הפרמטרים הנדרשים שכן אינני בקיא בעניינים אלו. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל