צילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/07/2014 | 10:53 | מאת: מודאגת

אימי בת 80 נשלחה לצילום חזה בעקבות שיעול ליחתי. התוצאה: הודגמו הצללות בלתי אחידות בסיגמנטים קדמיים של אונות עליונות-יותר בולטת מימין,יכול להתאים לתסנינים.סינוס ימני חסום. אודה לתשובתכם, מאד מודאגת

28/07/2014 | 10:59 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

ממליץ שתיבדק על ידי רופא ריאות המדור מיועד לענות על שאלות כלליות ועקרוניות במחלות ריאה מסיבות מובנות לא ניתן לענות על שאלות הנוגעות לחולה מסוים ולצורך כך יש לבדוק את החולה את בדיקות העזר ואת צילומיו. ד"ר פרוכטר-מנהל השירות לרפואת ריאות פולשנית- המערך למחלות ריאה-בילינסון

מנהל פורום מחלות ריאה