כאבים ולחץ חודשיים אחרי ברונכוסקופיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/04/2014 | 19:36 | מאת: חיה

שלום רב ף לפני חודשיים עברתי בבלינסון ברונכוסקופיה מיותרת ואחריה כאבי תופת בגרון ובבית החזה . כרגע יש לי כאבים בגרון ומתחת לצוואר ובבית החזה האם הפציעה הפנימית עדיין קיימת ? מתי הכאבים יחלפו ? בלינסון סרבו להתיחס .

21/04/2014 | 23:36 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

הייתי ממליץ שתתייעצי עם הרופא המטפל ועם רופא הריאות המטפל שמכיר את מהלך המחלה את האינדיקציה לביצוע הברונכוסקופיה הספציפית אצלך ואת מהלך הבדיקה אצלך. ככלל ברונכוסקופיה נעשית באלחוש מקומי ובטשטוש ואינה כרורה בכאב חריג שנמשך לאורך זמן כה רב.

מנהל פורום מחלות ריאה