בהמשך להודעתי על שאיפת מזון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/10/2016 | 20:15 | מאת: דניאל

הייתי במיון בלינסון ביום ראשון (בת 23) והבנתי שהתקשרו אליך לייעוץ מה לעשות איתי ועם חתיכת החביתה שנתקעה לי בריאה. בסוף הגיע ד''ר נאדר והמליץ על CT באשפוז אבל נחש מה... אשפזו אותי בפנימית ד' ב18 בערב (אחרי 9 שעות במיון ובדיקת אא''ג מיותרת לחלוטין+אנדוסקופ למיתרי הקול וגם הוא לא הבין בכלל למה שלחו אותי אליו), קלטו אותי רק ב1 ושוב ב4 בבוקר, ועד שהגיע סבב הרופאים ב8:30 אמרו לי שיתנו לי תור רק בעוד כמה ימים (אם בכלל). כששאלתי אם לא עושים לי היום למה אשפזו אותי בכלל הם ענו "גם אנחנו לא יודעים".... עברתי גיהנום ולחינם, אפילו מכתב שחרור לא נתנו לי אחרי שדרשתי טיפול מיידי. עכשיו אני עם מועקה קשה בכל אמצע החזה עד הגרון והלוע, צפצופים וכאב בנשימה עמוקה ואני יודעת בוודאות שהחתיכה עדיין שם כי לא הרגשתי אותה יוצאת בשיעול. מעניין אותי מה דעתך במידה ואכן איתך התייעץ הרופא בעל המבטא הצרפתי מהמיון (שמעתי את שמך) ואם אוכל להגיע אליך דרך המרפאה בבלינסון בקרוב (שלחתי פקס אך אמרו לי שתורים רק בינואר) או באופן פרטי כדי לעשות ברונכוסקופיה ולגמור עם זה כבר. תוכל לעזור לי בבקשה להקדים את התור אליך או להיפגש באופן פרטי? הטלפון שלי הוא 0526940509 תודה

שלום דניאל, אשתדל לעזור לך. אבדוק מחר כשאגיע לעבודה מה אפשר לעשות ואהיה איתך בקשר.

13/10/2016 | 03:37 | מאת: דניאל

אני מעריכה את נכונותך עד אינסוף, קשה למצוא רופאים שאכפת להם. את הפקס שלחתי ביום שני ואמרו לי שקבעו לי לינואר בינתיים, השם האמיתי שלי-נאדין מלמד. אשמח להפגש בקרוב ולגמור עם זה.

13/10/2016 | 03:41 | מאת: דניאל

13/10/2016 | 03:44 | מאת: דניאל

מנהל פורום מחלות ריאה