חזרה לעבודה עם זקנים אחרי דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/02/2016 | 12:09 | מאת: אסף

שמי אסף, בן 43 מגבעתיים, אמש אובחנתי כחולה בדלקת ריאות, העניין שהעבודה שלי הינה ביקורי בית אצל זקנים, כמובן שיש הבדל בין נגיפית לחיידקית, השאלה אם אפשר לזהות זאת בבדיקת דם דרך הקופה, ומתי אפשר להיות בטוח שאפשר לחזור לעבודה עם אוכלוסיה בסיכון ?

שלום אסף, הרבה פעמים קשה להגיד בוודאות מהו הגורם לדלקת הריאות. בדיקת דם וליחה יכולות לעזור רק בחלק מהמקרים. בכל מקרה אם חזרת להרגיש טוב אתה יכול לחזור לעבודה. יש להיזהר לשמור על איוורור של החדר ולשטף ידיים. להתחסן לשפעת כל שנה.

מנהל פורום מחלות ריאה