חוסר עבודה חוסר חשק לכלום ועייפות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/08/2016 | 17:43 | מאת: דנה

שלום. שמי דנה ואני בת 45 מאז שאני מובטלת אני עדיין מחפשת עבודה ולא מוצאת אני עייפה מזה אין לי חשק לכלום אני קמה עצבנית כל בוקר מה אפשר לעשות באופן עצמאי? תודה,יום מקסים.

היי דנה אבטלה היא לעיתים מצב רגשי שמעורר תחושות שונות גם כמו אלו שאת מתארת. חשוב לשמור על אופטימיות על מנת שתוכלי לראות בזה מצב זמני וכזה שישתנה. דברים נוספים שעשויים לשפר את מצב הרוח בתקופות כאלו: ספורט, יוגה, מדיטציה, נשימות והרפיה, ספרות מעצימה, תשומת לב לדיבור הפנימי וכן לדעת שכל רגש אם נונים לו מקום- הוא חולף. בהצלחה, ליאת

08/08/2016 | 15:47 | מאת: דנה

שבוע מקסים לך.

10/08/2016 | 15:09 | מאת: דנה

אם תסבירי לי מה הכוונה לדיבור פנימי אני אודה לך. יום מקסים.

מנהל פורום פסיכותרפיה