התיעצות בנוגע לביופידבק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

18/07/2016 | 18:26 | מאת: שרית

שמי שרית סובלת מבעיות התרקונות פי הטבעת סגור כדי להתפנות צריכה הרחבה המליצו על ביופידבק האם יעזור

שרית שלום, על פניו ומבלי לראות את ממצאי הברור שעברת (בעיקר מנומטריה) נשמע שאת זקוקה לעזרה בהרפיית שריר הסוגר. פיזיותרפיה של רצפת האגן +/- ביופידבק יכולה לעיתים להועיל אם כי עיקר התועלת בביופידבק היא דוקא כשאנו מעוניינים לחזק את השריר. אפשרות נוספת יכולה להיות טיפול ברעלן הבוטולינום (מוכר בשם בוטוקס) בהזרקה מקומית לשריר במטרה להחליש את כח הכיווץ. וקיימות אפשרויות נוספות. מומלץ לעבור הערכה קלינית ע"י רופא שעוסק ברצפת האגן עם תוצאות הברור שעברת עד כה. בברכה דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

19/07/2016 | 17:28 | מאת: שרית לאלא

תודה על תשובתך האם יש מישהו להמליץ לי על שיקום ריצפת אגן אודה לך .

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן