מניעת הדבקה בנגיף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/08/2016 | 19:38 | מאת: עדן

שלום, חבר שלי חזר מטיול בתאילנד אתמול. בילינו את כל היום ביחד והוא קם עם תסמיני שפעת. יש לי מבחן ממש חשוב בעוד שבוע שלא תהיה לי אפשרות לחזור עליו. כמו כן, התחסנתי בספטמבר הקודם מפני שפעת. האם יש דרך למנוע את ההדבקה? אני חולת אסטמה ומחלת השפעת משפיעה על הנשימה שלי בצורה קריטית

שלום עדן, לאחר הדבקה בנגיף השפעת (ובראשית תקופת הדגירה) ניתן לנסות להקטין את הסיכוי לתחלואה בעזרת תרופות אנטי-שפעתיות כגון 'טמיפלו'. הרבה בריאות אפי

29/08/2016 | 20:35 | מאת: עדן

מנהל פורום מחלות זיהומיות