בת 3 וחצי הרטבה או להעיר בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

06/10/2016 | 11:15 | מאת: SMommy

שלום, ביתי בת השלוש וחצי גמולה מטיטול בלילה כחצי שנה, בחודשים הראשונים לא הרטיבה כלל, אך התעוררה כפעמיים באמצע הלילה לשירותים (נדיר מאד מאד שהיא לא קמה ). כיום היא הפסיקה להתעורר בדרך כלל, כנראה ישנה חזק יותר כי הפסיקה לישון בצהריים, ואם לא מעירים אותה היא מרטיבה ברב מוחלט של המקרים. האם תקין שילדה צריכה ללכת כפעמיים בלילה לשירותים? ואם כן, איך ניתן לטפל בהרטבה? כדאי לקחת אותה באמצע הלילה או שכך לא תלמד להיגמל לבד? תודה

כאשר אתם לוקחים אותה לשירותים בלילה אתם משיגים לילות יבשים אך לא תורמים לפעולה עצמאית של מערכת הרפלקסים השולטת בשלפוחית השתן. הדרך היעילה ביותר לטיפול בבעיה ולהבאת הילדה לשליטה עצמאית בשלפוחית היא באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני במסגרת הדרכה ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. בהצחלה ד"ר ברוך קושניר מרפאות לטיפול בהרטבת לילה, בעיות ביציאות וגמילה מחיתולים www.kushnir.co.il 036255255

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים