פורום בחסות
הודעה חדשה X
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

כאבי ראש

דיון מתוך פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • כאבי ראש
    מחבר: תמר
    תאריך: 11/09/2012
    שעה: 12:36
    חולת כבד הפטיטיס אוטואימוני, נוטלת 50 מ"ג פורינטול (כחצי שנה) + 5 מ"ג פרדניזון (כשנה וחצי לאחר שהורד בהדרגה).
    מזה כשבועיים אני חשה כאבי ראש חזקים וחולשה.
    שאלה: האם הפורינטול גורם ללחץ דם נמוך או ההיפך?
    הוסף תגובה
    • RE: כאבי ראש
      ד"ר אסף יששכר
      RE: כאבי ראש
      מחבר: ד"ר אסף יששכר
      תאריך: 11/09/2012
      שעה: 20:20
      הפורינטול לא גורם לעליה או ירידה בלחץ הדם אך יכול לגרום לשינויים בספירת הדם ומומלץ לעקוב אחר הבדיקות
      הוסף תגובה
ד"ר אסף יששכר

ד"ר אסף יששכר (מנהל הפורום)

מומחה ברפואה פנימית

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום מחלות כבד - אבחון וטיפול

עבור לפורום >>