אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


פרופ' ישראל קרמר, מומחה למחלות וניתוחי עיניים

פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול

הפורום יעסוק באבחון וטיפול במחלות כבד. הפורום מזמין את הגולשים לשאול שאלות בנושאים ספציפיים, כגון: מחלות כבד נגיפיות (הפטיטיס A, B, C), כבד שומני, נזק מאלכוהול ותרופות, מחלות מטבוליות ואוטואימוניות, מחלות דרכי מרה, סרטן ראשוני של הכבד והשתלות כבד.
להמשך...
ד"ר מריוס בראון
ד"ר מריוס בראון
רופא בכיר במכון הארצי למחלות כבד, בילינסון לימודים: בוגר מדעי הרפואה (B. Sc ) בהצטיינות בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים דוקטור לרפואה ( M. D. ) בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים מקום התמחות: התמחות ברפואה פנימית, מחלקה פנימית ד, מרכז רפואי רבין, קמפוס בילינסון, פתח תקווה התמחות בגסטרואנטרולוגיה, במרכז רפואי רבין, קמפוס בילינסון, פתח תקווה השתלמויות: 2001-2003 עמית מחקר במחלקה להפטולוגיה ב : CEDARS SINAI MEDICAL CENTER ב LOS ANGELES, מסונף ל UCLA חברויות באיגודים וארגונים מקצועיים: מזכיר החברה הישראלית לחקר הכבד חבר באיגוד הישראלי לגסטרואנטרולוגיה ומחלות כבד חבר באיגוד האירופי לחקר הכבד חבר באיגוד האמריקאי לחקר הכבד שטחי התעניינות מיוחדים: דלקת כבד והשתלות כבד . מחלות כבד בהריון. מעורבות הכבד במחלות סיסטמיות ומחלת הכבד השומני. ניסיון קליני קודם: צוער ברפואה (סטאז') בהדסה ירושלים התמחות ברפואה פנימית, מחלקה פנימית ד, מרכז רפואי רבין, קמפוס בילינסון, פתח תקווה רופא בכיר במחלקה פנימית ד מרכז רפואי רבין, קמפוס בילינסון, פתח תקווה התמחות בגסטרואנטרולוגיה, במרכז רפואי רבין, קמפוס בילינסון, פתח תקווה עיסוק במחקר: מחקר קליני- תרופות נגד מחלות כבד נגיפיות, טיפול בתרופות מדכאות חיסון, מחלת הכבד השומני. פורומים: מנהל פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול של מרכז רפואי רבין ב"דוקטורס"
הודעה חשובה
פורום זה עוסק במחלות כבד בקרב מבוגרים בלבד.
חיפוש מתקדם
כאבי ראש
מחבר:תמר
תאריך:11/9/2012
שעה:12:36
חולת כבד הפטיטיס אוטואימוני, נוטלת 50 מ"ג פורינטול (כחצי שנה) + 5 מ"ג פרדניזון (כשנה וחצי לאחר שהורד בהדרגה).
מזה כשבועיים אני חשה כאבי ראש חזקים וחולשה.
שאלה: האם הפורינטול גורם ללחץ דם נמוך או ההיפך?

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  כאבי ראש     תמר 
11/09/12 12:36
חולת כבד הפטיטיס אוטואימוני, נוטלת 50 מ"ג פורינטול (כחצי שנה) + 5 מ"ג פרדניזון (כשנה וחצי לאחר שהורד בהדרגה). מזה כשבועיים אני חשה כאבי ראש חזקים וחולשה. שאלה: האם הפורינטול גורם ללחץ דם נמוך או ההיפך?
הפורינטול לא גורם לעליה או ירידה בלחץ הדם אך יכול לגרום לשינויים בספירת הדם ומומלץ לעקוב אחר הבדיקות

חיפוש מתקדם