בדיקות מטבוליות ילד בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/09/2016 | 10:07 | מאת: אביביתו

שלום, ראשית אני רוצה להודות לך על עבודת הקודש ההתנדבותית שאתה עושה בפורום הזה. באמת תודה. כחלק מהבירור שאנחנו מבצעים עבור בננו בן ה 3.5 הופנינו לבצע בדיקות של חילוף חומרים. הבירור התבקש בשל הגדילה האיטית מאד שלו , הוא במינוס 3.43 סטיות תקן, מתחת לעקומה 0, כל התוצאות היו תקינות למעט אלה: חומצות אוגניות בשתן organic ac - נתקבלה תוצאה : גבולית קרניטין - תקינה . free 34.6, total 40.9 arginine BL - 179 Citrulline BL - 51 Alarine Bl - 615 האנדוקרינולוג של בית החולים, אמר שהתוצאות גבוליות אבל בסדר. אשמח אם תחווה דעתך על התוצאות הנ"ל. תודה

עליך לפנות לרופא המומחה במחלות מטבוליות. למשל פרופ אורלי אלפלג בהדסה עין כרם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים