התפתחות מינית מוקדמת אצל בת פחות מ- 5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/07/2016 | 22:13 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בתי בת 4.10, גובה ממוצע, משקל ממוצע. החל שיעור באיבר המין. בדיקות דם: LH<0.5 TSH = 2.27 FSH = 1.3 DHEA-S = 0.76 Testosterone Total<1.5 Cortisol 8 am (B) = 320 Androstenedione<0.3 Hydroxyprogesterone-17 = 0.58 Deoxycortisol Compound S = 7 CRP<0.5 האם הבדיקות תקינות או שעשויות להצביע על התפתחות מינית מוקדמת? יש לי תור לאנדוקרינולוגית אבל עד שיגיע אשמח לדעת אם הן בטווח הנורמלי לגיל. תודה רבה!

התבגרות מוקדמת מתבטאת בגדילת שדיים שעור מיני- יש לבדוק את יותרת הכיליה יש לבצע צילום כף יד לגיל עצמות ולבדוק את קצב הגדילה שלה לא רשמתם את היחידות של הבדיקות. יתכן ש COMPOUND S גבוה. בדיקה של אנדוקרינולוג היא חיונית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים