איזור להזרקת הורמון ושאלה על מחט לעט..

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/07/2016 | 12:29 | מאת: גלי

שלום רב, הבת שלי בת 9 והתחלנו לתת הורמון גדילה..מודה..הכל חדש לנו ויש מלא חששות ושאלות.. אשמח לעזרה.. היא מקבלת הורמון GENOTROPIN ורציתי לשאול: - האם משנה עם איזו מחט משתמשים בעט? בקופת החולים יש כמה מידות..מה המידה המומלצת לעט שמדובר בילדה בת 9? או שאין משמעות לגיל? - למה לא חוזרים על איזור ההזרקה וכל ערב חייבים נקודה אחרת? איך מנהלים על זה בכלל מעקב? - מהם האזורים הכי מומלצים בגוף למתן הזריקה? תודה מראש!

1 1 את כל המידע הזה צריך לקבל במקום בו המליצו על הטיפול לגבי גנוטרופין פני למוקד גדילה של פייזר הם ישלחו לך חינם חומר ומדריכה הביתה : 036002424 9

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים