סימני גדילה אצל ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/04/2016 | 17:43 | מאת: אושרת

לבתי בת 10 יש שערות ערווה מעטות ושערות בבית השחי, כמו כן בחודש האחרון החלו לגדול לה ניצני שדיים. הבעיה היא שאחותה הגדולה קיבלה מחוזר בגיל עשר וחצי, דבר שהשפיע עליה מאוד לא טוב חברתית ועצר את צמיחת הגובה שלה. אני מעוניינת להגיע לרופא מומחה באופן דחוף כדי לבחון האם אפשר לעצור את ההתפתחות ע"י נטילת הורמונים. אני גרה ברעננה. תודה

תחילת התבגרות בגיל 10 היא נורמלית בנות המתבגגרות מהר מקבלות מחזור תוך כ 20 חודש מתחילת ההתבגרוץ פני לאנדוקרינולוג בקופת החולים שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים