יעוץ להורמון גדילה לילה בת 5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/11/2015 | 11:03 | מאת: אינה

שלום... יש לי ילדה בת 5 .. הגבוה שלה עכשיו 95 ס"מ.... ומשקל 12.8...היא נולדה במשקל 2990... וגבוה היה 44... הריון היה תקנין... עכשיו אנחנו במעקב אצל אנדוקרינולוגית ... עשינו את כול הבדיקות שצריך כולל הורמון גדילה והתוצאות היו תקניות כולל הורמון גדילה היה תקנין... חודש שעבר היינו אצלה והיא הממליצה לנו על זריקות הורמון גדילה ... אני נורא מפחדת מי זה ... בבקשה תמליץ לי מה לעשות? אולי יש משהו אחר ולא זריקות ... מחכה לתשובתך .. תודה ויום נעים.. הה ואני גם נמוכה גובה שלי הוא 1.48 ושל בעלי 1.75 ... אולי צריך לעשות בדיקה גנטית?בבקשה תמליץ לנו מה לעשות אני ישמח עם יהיה משהו אחר ולא זריקות....

בלי לבדוק את הילדה ולראות את כל נתוני הגדילה (משקל וגובה) מהלידה ועד היום יעוץ לא יהיה יעיל יעוץ באינטרנט מסביר דברים עקרוניים. האם בהריון בדקו מי שפיר וידעו שתוולד ילדה? כדאי לפנות לדיאטנית עם רישום תזונה של 3 ימים, כדיע לחשב חומרים בגיל 5 גובה של 95 סמ הוא נמוך מאד, כדאי שתפני לחוות דעת נוספת לאנדוקרינולוג ילדים

30/11/2015 | 16:19 | מאת: אינה

שלום לך .... מי שפיר לא נתן לי לעשות הרופא נשים בזמן ההריון ... למרות שידע שהבן הבכור שלי נולד עם איקס שביר ... ואנחנו במעקב אצל דאטנית ואצל אנדוקרינולג ילדים... ואנדוקרינולג ממליצה לנו לעשות את הטיפול לילדה של זריקות הורמון גדילה אני נורא מפחדת מי זה ... עעכשיו העם אפשר ליקבוע עלייך טור לקבלת יעוץ עם כול הטפסים של הבדיקות שעשינו לה ... כולל של גובה ומשקל...

התקשרי לאחר 7.12 ל 039641511

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים