תגובה להודעה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/08/2015 | 17:04 | מאת: אהרון

שלום צדיק אהרון פה שוב. לא ענית לי לתגובה שלי למטה ולכן אני מפרסם שוב אותה. לא רכשתי ידע? אתה בעצמך כתבת שהוא הורמון אנבולי בונה רקמות. http://www.gdila.co.il/articles/?id=a1e91d2d627ac9ca9891f0f2e2626674 ציטוט:"הורמון הגדילה הוא הורמון בונה רקמות (אנבולי) , בעל השפעות מעודדות גדילה, מפרק שומן (ליפוליטי) וגורם להטיית חילוף החומרים לכוון של יצירת סוכרים" מצד אחד אתה אומר משהו אחד, מצד שני אתה מנסה להגיד משהו אחר ולגרום לי להראות כלא מבין כלום.....

מחקרים על ספורטאים מראים שהוא אינו מעלה ביצועים בספורט ואינו מעלה את כוח השרירים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים