פורמולה חדשה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/05/2015 | 15:43 | מאת: עומר

שלום פרופסור, בני בן שנה ו-8 חודשים והוא באחוזון 3 בגובה ובמשקל ואין לנו חוסר בהורמון גדילה. הבנתי שהניסוי נעשה מגיל 3 וכאשר דיברתי עם המרכז שמשווק את המוצר הם אמרו לי להתייעץ עם רופא אך אף רופא שפניתי אליו לא מכיר את הפורמולה ומרכיביה. האם ממה שאתה יודע יש מניעה שננסה להשתמש בפורמולה? תודה עומר

הפורמולה נוסתה על מספר קטן של ילדים בגילאים אחרים. יעילותה אינה מבוססת עדיין לתינוק בגיל כזה מחשבים ארת הקלוריות, אבות מזון ועוד ביומ ן אכילה של 3 ימים. לפי החישוב מה נמצא באוכל ומה חצר, אנו מחשבים מה כדאי לתת לילד. מבוצע במרפאתיח מ 2004 בהצלחה טוב מאד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים