הורמון לנער בן 16

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/05/2015 | 13:33 | מאת: ישראל

שלום לך בני הוא נער בן 16 נמוך ביחס לגילו רצינו לבדוק אפשרות לתת לו הורמון גדילה שאלתינו האם זה בכלל אפקטיבי בגיל כזה והאם יש בכלל טעם להתחיל בבדיקות מבחינתנו כל גובה שזה יתרום זה חשוב לנו. במידה ויש טעם האם אנו יכולים לקבוע אצליך תור באופן פרטי? ואיך? תודה רבה

אם הנער בתהליך התבגרות מתקדם, אין תועלת בטיפול באופן כללי קומה נמוכה יכולה להיות מסיבות שונות ואי אפשר לנחש. גם אם איןם יכולת להתערב ולשפר את הגובה, חלק מהבעיות דורשות טיפול מבחינה רפואית על כן יש להתיעץ קודם כל עם רופא המשפחה. חשוב לבצע צילום כף יד לגיל עצמותאם גיל העצמות 16 ומעלהספק רב אם ניתן לתת הורמון גדילה. אם רופא המשפחה יאמר שכדאי לפנות: 039641511

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים