גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/04/2015 | 15:34 | מאת: אפרת

שלום. בני בן 4.5 נולד במשקל 1.580 גובה 42 ס"מ בשבוע 36. (התאום השני נולד 2.5ק"ג).לאורך השנים הוא אכל יפה אך תמיד היה מתחת לעקומות. כיום שוקל 13.5 ק"ג גובהו 97 סמ.הרופאה המליצה על בדיקות במטרה לתת הורמון גדילה בסופו של דבר. אציין שבעלי 1.67 סמ וכל המשפחה משני הצדדים די נמוכה. האם כדי להתחיל את כל התהליך? קראתי הרבה דברים נגד הורמון גדילה.. מודה לך מאד

בדיקות נעשות כדי להגיע לאבחנהלפני שמחליטים על טיפול יש לבצע בדיקות כדי לדעת אם יש בעיה בריאותית הגורמת להפרעה בגדילה. לפני שי תוצאות ואבחנה, לא דנים על טיפול. אם מוכיחים חוסר בהורמון גדילה-חובה לטפל. אם אין חוסר דנים עם המצשפחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים