בירור לילדה בת 4.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/04/2015 | 20:04 | מאת: אמא

שלום רב, בגלל שלבתי בת ה4.5 מתנדנדות שיניים עליונות קדמיות ולאחר שהחליפה כבר את השיניים הקדמיות התחתונות הוחלט לבצע בירור התקבלו תוצאות בדיקה ל: 0.17 קטן מ LH ESTRADIOL (E-2) <70 FSH 1.10 IU/L TESTOSTERONE- TOTAL <0.9 FOLIC ACID >40 DHEA SULPHATE <0.41 FERRITIN 17.0 ng/ml VITAMIN B12 525 pmol/L הבנתי מהאחות שDHEA SULPHATE <0.41 אינה תוצאה בטווח הרצוי אשמח לדעתך בעניין ובכלל לשאר התוצאות שהגיעו מודה לך מאוד

הבדיקה הכי חשובה שאינה מופיעה כאן היא צילום כף יד לגיל העצמות יתר הבדיקות רשומות בצורה מוזרה שלא ניתן להבין אותה למשל: lt70& לא ברור מה זה רמות LH ו FSH מתאימות לגיל ואינן בעיה FOLIC AC FERRITIN VIT B12 אינם שייכים לעניין בכלל לא ברור לי מה רוצה האחות מ DHEA SULPHAT פני לרופא הילדים שלך ולא לאחות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים